fbpx

Termene și condiții

Accesarea, vizitarea sau plasarea unei comenzi către SC AKA HANDMADE DESIGN SRL și folosirea site-ului www.atelierpersonalizari.ro implică acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos.
SC AKA HANDMADE DESIGN SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție fiecare secțiune pentru a fi informat corect asupra drepturilor și obligațiile fiecărei părți.

1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către SC AKA HANDMADE DESIGN SRL către Cumpărător, prin intermediul magazinului virtual www.atelierpersonalizari.ro.
Definitții:
Cumpărător – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă prin care își exprimă dorința de achiziționare a unui bun/serviciu.
Vânzător – SC AKA HANDMADE DESIGN SRL, cu sediul social în Jud. Ilfov, Domnesti, Str. Drumul Targului Nr. 89, camera 2 înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J23/5127/2020, COD FISCAL: 39325083 din data de 10.05.2018.
Bunuri și Servicii – orice produs din magazinul online www.atelierpersonalizari.ro sau serviciu oferit de SC AKA HANDMADE DESIGN SRL, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către SC AKA HANDMADE DESIGN SRL Cumpărătorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumparatorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.
Contract – înțelegerea ce exprimă voința bilaterală a părților
Moneda națională – moneda țării în care vor fi comercializate produsele (RON).
Drepturi de proprietate Intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei Comenzi electronice Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (magazin online, e-mail) prin care SC AKA HANDMADE DEDSIGN SRL își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:
Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice;
Specificațiile Cumpărătorului (în privința personalizării produselor);
Termeni și Condiții.
Dacă Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru va implica din partea Cumpărătorului o acceptare completa a Termenilor și Condițiilor comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală sau electronică din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea Cumpărătorului. Prezentul Contract intra în vigoare la confirmarea comenzii de către Vânzător. Termenii și Condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

3. BUNURI ȘI SERVICII, DISPONIBILITATE ȘI POLITICA DE PREȚURI
Bunurile și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii, inclusiv după confirmarea disponibilității produsului. Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ toate
taxele, fiind prețuri finale. Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către furnizori, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă.

SC AKA HANDMADE DESIGN SRL va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază (de exemplu: nume cumpărător, telefon de contact, adresă de e-mail, adresă de livrare, adresă de facturare, modalitate de plată). SC AKA HANDMADE DESIGN SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții și de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate/neridicate. Comenziile online vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comandă nu poate fi onorată în cazul în care pe același produs a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei din punct de vedere cronologic și ulterior confirmată, astfel stocul epuizându-se.

SC AKA HANDMADE DESIGN SRL își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz.
SC AKA HANDMADE DESIGN SRL nu oferă nicio garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi față de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.). Depunem toate eforturile posibile pentru a afișa corect caracteristicile produselor noastre. Culorile produselor și imaginilor pe care le vedeți este posibil să difere, în funcție de capacitatea fiecărui monitor/telefon mobil de pe care sunt vizualizate.

4.LIVRARE ȘI COST TRANSPORT
Livrarea produselor se face prin firmă de curierat (pe întreg teritoriul României).
TRANSPORTUL este GRATUIT pentru comenzi de peste 400 RON. Pentru comenzi de pâna la 400 RON, costul transportului este 19-25 RON.
Livrarea se face în termen de 2-7 zile lucrătoare, de la confirmarea comenzii, la care se adaugă termenul de transport al curierului (în general cuprins între 24 – 48 ore). în perioade comerciale de vârf (Crăciun, Paște, Valentine`s Day, Dragobete, 8 Martie, 1 Iunie) sau în cazuri de forță majoră, termenul de livrare poate fi prelungit. În toate cazurile de acest fel, www.atelierpersonalizari.ro va afișa în mod vizibil termenele și condițiile de livrare și/sau vă va anunșa imediat după plasarea comenzii, telefonic sau prin e-mail.

5. MODALITĂȚI DE PLATĂ
Plata produselor de pe www.atelierpersonalizari.ro se poate face În sistem ramburs la primirea comenzii, prin plata online (platforma euplatesc.ro) sau prin transfer bancar. Dacă doriți să efectuați plata prin transfer bancar vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Întregul conținut al site-ului www.atelierpersonalizari.ro – texte, imagini, grafice, simboluri, grafică web, scripturi, programe, baze de date, precum și materialele ce fac obiectul comunicărilor prin email – aparține SC AKA HANDMADE DESIGN SRL și furnizorilor săi, fiind protejat de legea drepturilor de autor (legea nr. 8/1996 cu modificările și completările ulterioare) și cea a drepturilor de proprietate intelectuală și industrială. Utilizarea sau reproducerea oricăror elemente din cele enumerate mai sus, fără acordul scris prealabil al SC AKA HANDMADE DESIGN SRL, se pedepsește conform legilor în vigoare. Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site, www.atelierpersonalizari.ro, fără acordul prealabil al SC AKA HANDMADE DESIGN SRL, dă dreptul unilateral și neechivoc ca SC AKA HANDMADE DESIGN SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa Instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte. SC AKA HANDMADE DESIGN SRL respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților; în cazul în care considerați că www.atelierpersonalizari.ro conține informații ce încalcă vreun drept apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, vaă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@atelierpersonalizari.ro.
SC AKA HANDMADE DESIGN SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.atelierpersonalizari.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC AKA HANDMADE DESIGN SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

7. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE SC AKA HANDMADE DESIGN SRL
SC AKA HANDMADE DESIGN SRL îți rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
SC AKA HANDMADE DESIGN SRL își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comanda și va livra Bunurile și Serviciile care îndeplinesc cerințele, nevoile și Specificațiile Cumpărătorului. Informațiile prezentate pe site-ul Vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către SC AKA HANDMADE DESIGN SRL, fără o anunțare prealabilă. Comunicarea cu magazinul online se poate face prin adresele menționate la secțiunea „Contact”. Vor fi excluse sau ignorate păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat.
SC AKA HANDMADE DESIGN SRL va fi întotdeauna responsabilă față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

8. FORȚA MAJORĂ
Niciuna din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat, conform uzanțelor legii românești.

9. LEGEA APLICABILĂ
Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de Instanțele Judecătorești române competente. Termenii și condițile prezentului Contract înlocuiesc alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre SC AKA HANDMADE DESIGN SRL și Cumpărător, referitoare la subiectul prezentului Contract și nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înțelegere scrisă semnată de ambele părți. Odată cu lansarea comenzii, indiferent de modalitatea de efectuare și recepție a Bunurilor, Cumpărătorul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un Contract valabil încheiat. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului www.atelierpersonalizari.ro, Cumpărătorul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.