fbpx

Comandă, livrare și plată

Comanda se face direct în magazinul online prin adăugarea produselor în coș. În funcție de produsele alese, acestea pot fi personalizate conform specificațiilor fiecăruia în parte. Fiecare comandă personalizată trebuie să conțină informații clare, complete și corecte. După finalizarea comenzii, veți fi contactat, pentru confirmarea acesteia și stabilirea tuturor detaliilor necesare executării (acolo unde este cazul). Comanda minimă este 50 RON.

Livrarea produselor se face prin curier rapid (19 lei pentru comenzile achitate online cu cardul sau 25 lei pentru comenzile ramburs) sau ridicare de la sediu (gratuit). TRANSPORTUL este GRATUIT pentru comenzi de peste 400 RON oriunde in România.

Plata se poate face RAMBURS la primirea coletului sau direct în magazinul online prin platforma euplatesc.ro

Politica de retur

Site-ul www.atelierpersonalizari.ro comercializeaza PRODUSE PERSONALIZATE dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel NU SE RETURNEAZA si NU SE POT INLOCUI, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.atelierpersonalizari.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.

Totodată, ulterioarele reclamații și sesizări referitoare la produsele din coletele primite (deteriorări cauzate de transportul neadecvat, produse greșite, lipsa produse) se pot face in 24-48 de ore de la receptionarea coletului de catre client DOAR pe adresa de e-mail: reclamatii@atelierpersonalizari.ro

Amintim faptul că transportul este un serviciu independent activității societății SC AKA HANDMADE DESIGN SRL, iar asumarea răspunderilor revine ambelor părți (vânzător/client). În cazul primirii coletelor cu deteriorări cauzate de transport, clientul are obligația să facă dovada prin fotografie a produsului și ambalajului. Totodată, dacă se dorește înlocuirea produsului deteriorat, plata trasportului se va efectua o parte de către vânzător (10 lei), iar cealaltă parte de către client (10 lei). Clientul va efectua plata ramburs.

Va rugam sa luaţi in calcul acest aspect, pentru a inlatura eventualele probleme ivite dupa comanda.

In cazul PRODUSELOR NEPERSONALIZATE, potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul de a returna un produs, in termen de 14 zile calendaristice (de la intrarea in posesia fizica a produsului), fara penalitaţi si fara invocarea vreunui motiv.

Conform legii, toate cheltuielile legate de retur sunt suportate de catre client.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire sau semne de purtare.

Nu vom accepta produse purtate sau deteriorate din cauze independente de noi: rupturi, pierderi, elemente patate, murdare sau care prezinta miros urat, uzura datorata utilizarii prelungite a produsului in mediul umed, depozitarea intr-un loc inadecvat.

Rambursarea costurilor se va face in maximum 15 zile de la data receptionarii produselor, doar in contul bancar specificat de catre client, in e-mail sau in formularul de retur.